Studenten Internationale Betrekkingen-Groningen is op zoek naar iemand die ons kan helpen bij ons project. Namens de lustrumcongrescommissie wordt er een scholenproject gestart, inclusief een fotowedstrijd rondom het thema ‘vrede in jouw omgeving’.

De middelbare school Het Maartenscollege te Haren was erg enthousiast en wil graag meedoen aan de fotowedstrijd. Op dinsdag 3 juli 2012 heeft deze school een dag ingepland in het kader van deze fotowedstrijd.

Wij zoeken iemand die betrokken is met fotografie en SIB/het Maartenscollege op deze dag wil helpen. De dag zal ongeveer bestaan uit*: 10.00 - 11.00: Uitleg geven over fotografie en de leerlingen op gang helpen. 11.00 - 12.00: De leerlingen helpen en ondersteunen bij het maken van de foto’s. 12.00 – 13.00: Eventueel de leerlingen helpen bij het bewerken van de gemaakte foto’s.

* Dit duurt dus ongeveer drie uur met mogelijk wat uitloop van het programma en reistijd. In overleg met het Maartenscollege zal het precieze schema vastgesteld worden.

De vergoeding zal €50,- zijn.

Geïnteresseerd? Neem graag contact met ons op voor meer informatie: e-mail: lustrumcongres@sib-groningen.nl / mobiel: 00316 25 00 92 88